Over ons

Beauty Centre Maastricht is een cosmetische kliniek gespecialiseerd in botox en fillers. Het wordt gerund door drs. Renate Cheung, esthetisch arts, BIG-nummer 69919362101.

Renate heeft de opleiding Geneeskunde voltooid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is daarmee afgestudeerd arts. Na deze opleiding is zij ruim 5 jaar werkzaam geweest in de reizigersgeneeskunde als erkend reizigersgeneeskundig arts. Dat was een mooie baan, maar diep van binnen wist zij dat zij wilde ondernemen. Ondernemen zit in haar bloed. Daarom heeft zij uiteindelijk in 2020 de knoop doorgehakt en is zij haar eigen cosmetische kliniek begonnen.

Natuurlijk resultaat
Ouder worden hoort erbij. Voor de een is het een natuurlijk proces gekenmerkt door wijsheid, respect en karakter. Voor de ander kan veroudering, en dan met name uiterlijke veroudering, niet lang genoeg uitgesteld worden. Voor die laatste groep kunnen wij wat betekenen en daar helpt Renate graag bij. Waar Renate naar streeft tijdens de behandelingen is om rimpels en plooitjes te verfijnen zonder het karakter van het gezicht en de mimiek aan te tasten. Op die manier ontstaat een natuurlijk resultaat.

Aandacht voor jou
Renate heeft ooit voor de opleiding Geneeskunde gekozen omdat zij graag anderen wil helpen. Zij ziet ieder mens als individu die een luisterend oor en onverdeelde aandacht verdient. Dit is dan ook te merken tijdens haar consulten. Zij geeft eerlijk advies en neemt de tijd voor jou. Aan de hand van jouw hulpvraag kijkt zij wat mogelijk is en ook wat niet mogelijk is. Zo krijgt u een reële verwachting en komt u niet voor onverwachte resultaten te staan. Haar doel is om samen met u tot een mooi resultaat te komen waar jullie samen tevreden over kunnen zijn.

Medische aandoeningen
Naast rimpels en andere tekenen van huidveroudering kunnen botox en fillers ook gebruikt worden bij medische aandoeningen. Denk daarbij aan tandenknarsen, overmatig zweten of littekencorrecties. Vanuit haar visie om een ander te helpen voert Renate de medische behandelingen met net zoveel passie voor het vak en liefde voor de mens uit.