Beauty Centre Maastricht is a cosmetic clinic specialised in treatments with botox and hyularonic acid. It is run by aesthetic physician Renate Cheung, M.D.

Voor en na

1 / 4
Botox

Botox is een populaire naam voor botuline toxine. Het is een uit de natuur verkregen stofje dat werkt op de zenuwen van de spieren. Herhaaldelijke bewegingen van spieren kunnen voor rimpelvorming zorgen. Als een spier zich aan moet spannen krijgt het normaliter een signaal vanuit de zenuwen. Botuline toxine blokkeert dit signaal. Het gevolg is dat een spier zich minder of niet meer aan kan spannen. Voor de huid betekent dit dat het minder kans heeft om rimpels te creëren en dat rimpels die al in de huid zitten de kans krijgen om te herstellen.

Bekijk behandelingen
2 / 4
Botox

Botox is een populaire naam voor botuline toxine. Het is een uit de natuur verkregen stofje dat werkt op de zenuwen van de spieren. Herhaaldelijke bewegingen van spieren kunnen voor rimpelvorming zorgen. Als een spier zich aan moet spannen krijgt het normaliter een signaal vanuit de zenuwen. Botuline toxine blokkeert dit signaal. Het gevolg is dat een spier zich minder of niet meer aan kan spannen. Voor de huid betekent dit dat het minder de kans heeft om rimpels te creëren en dat rimpels die al in de huid zitten de kans krijgen om te herstellen.

Bekijk behandelingen
Arrow
Arrow

Make an appointment

* Required field

Note: Your reservation is only final once you have received a confirmation from us (by email or telephone).

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.